Миссия и цели
Наши услуги
Новости
Ссылки
Контакты
Вакансии
Бизнес под ключ





Новости

17.09.2008 / Куда пойти фотографировать

IX Міжнародна спеціалізована виставка Decor&Gifts (Декор і Подарунки)

* Пригласительные на выставку можно взять в офисе E-Photo при получении своего заказа.

Шановні пані та панове!

Запрошуємо Вас відвідати IX Міжнародну спеціалізовану виставку Decor&Gifts (Декор і Подарунки),яка відбудеться:

8-11 жовтня 2008

Міжнародний виставковий центр , Київ, Броварський пр-т, 15 Організатори виставки:
"Прем'єр Експо" (Україна), ITE Group (Великобританія) Сьогодні Decor&Gifts є найбільшою та престижною виставкою у сфері подарунків та елементів декору в Україні та однією з провідних виставок країн Східної Європи та СНД.

В програмі виставки:
Майстер-класи від професійних арт-студій, флористів та спеціалістів-дизайнерів, справжнє шоу нових тенденцій в світі декору, показ весільних суконь та різноманітних аксесуарів, спілкування та обмін досвідом з колегами, партнерами та представниками преси. Щодня розіграш подарунків для відвідувачів виставки від учасників та організаторів!

Виставка Decor&Gifts 2008 — одна з найважливіших подій року в світі декору, яку варто відвідати. Це унікальна можливість встановлення та розширення вже існуючих ділових контактів з фахівцями у сфері подарунків та декору, зустрічі виробників та імпортерів з гуртовими і роздрібними підприємствами, зміцнення своїх позицій на українському ринку. Заплануйте відвідування виставки Decor&Gifts з 8 по 11 жовтня 2008, в Міжнародному виставковому центрі у м. Києві (Броварський пр-т,15, ст. М "Лівобережна") Ми будемо раді зустрічі з Вами! Звертаємо Вашу увагу, що для зручності та прискорення процесу реєстрації на виставці Ви маєте можливість скористатись послугою on-line реєстрації на сайті виставки

www.dgexpo.com.ua.

Більш детальна інформація за телефоном:
тел.:+38 044 451 41 61,
факс: +38 044 451 41 61
e-mail: decor@pe.com.ua

заригистрироваться на посещение выставки

Назад






Copyright 2002-2010

+380 (44) 59-2222-4
e-mail: sales@e-photo.ua

Контактная информация