Миссия и цели
Наши услуги
Новости
Ссылки
Контакты
Вакансии
Бизнес под ключ





Новости

30.05.2009 / Куда пойти фотографировать

Фотоквест "Київ-Лондон!"

Компания E-Photo.UA стала партнером фотоквеста "Київ-Лондон!"

ФОТОКВЕСТ - це творче змагання, яке обмежене часом та передбачає виконання поставленого організаторами завдання.Організаторами фотоквесту виступає комунікаційна група Keyco, журнал Афіша та Київська ФОТОЯРМАРКА , маючи перед собою наступні цілі:
- Ознайомлення з культурним надбанням та побутом Великобританії учасників проекту та широкого загалу
- Підвищення інтересу до фотографії,
- Організація активного захоплюючого відпочинку, де поєднуються ігрова складова та хобі учасників.
- Самореалізація учасників як творчих особистостей
- Розвиток творчих можливостей учасників,

Організатори залишають за собою право використовувати знімки, зроблені під час фотоквесту, у своїх власних, у тому числі рекламних та популяризаторських, цілях. Також неексклюзивні права на фотознімки належать авторам фотографій.

УЧАСТЬ У ФОТОКВЕСТІ беруть команди (від одного до чотирьох учасників). Для участі необхідно обов’язково зареєструватися, заповниши реєстраційну форму - Для участі у фотоквесті необхідно мати цифровий фотоапарат. За відведений час потрібно зробити фото на завдання, які зробили організатори. Усі витрати, пов’язані з участю у фотоквесті, учасники визначають самостійно й беруть на себе. Беручи участь у змаганнях учасник автоматично погоджується з правилами змагань. Оцінку переможцям дає журі, до якого входять поважні фотоексперти. Допускається користування автотранспортом. Забороняється порушення правил дорожнього руху.

Назад






Copyright 2002-2010

+380 (44) 59-2222-4
e-mail: sales@e-photo.ua

Контактная информация